Manole are nuci. (Ana)Citatul zilei

În schimb, minciuna are picioare scurte. (Pinocchio)


Rețete compensate cu triferment

Vegetarian convins... că erbivorele sunt delicioase.

REȚETELE UNUI MASTER CHEF... DE BĂUT

   CÂRNAȚI DE BERE= Pe o masă lungă, se aliniază câteva șiruri de halbe pline cu bere. Se adaugă alune și sărățele, după gust.
   SARMALE DE POST= Modul de preparare depinde de post. La TVR, Mircea Dinescu le face cu portocale, iar la Prima TV, Vârlan le face cu pițipoance apetisante.
   SALATĂ BOEUF= Amestec de vegetale pus în meniu atunci când ați invitat la masă un bou.
   CIUPERCI FLAMBATE=  Se consumă cu grijă. Pot produce arsuri la stomac, dar sunt o nebunie.
   PIZZA HAVAIANĂ= Pe un blat din aluat în formă de havaiană se pun toate resturile din frigider. Gurmanzii cu sentimente antiamericane pot înlocui havaiana cu o balalaică.
   CHIFTELE DE CREIER= Pot fi preparate numai de bucătăresele care-și toacă soții la cap foarte mărunt.
   CLĂTITE CU VIȘINATĂ= La desert, se iau paharele în care s-a servit țuica la aperitive și se clătesc cu doi litri de vișinată. Cu aceeași vișinată se clătește și gâtul.
    SUPĂ DE GHIOCEI= Este o delicatesă de primăvară din fructe de mare. Ghiocelul este un ghioc foarte fraged. Vă lăsăm pe dumneavoastră să-i ghiciți gustul.
   ARDEI GOLIȚI= Se ia o porție de ardei umpluți. Se scoate din ei tocătura și se dă la rațele care, la rândul lor, sunt date mesenilor pe varză.
   TORT NAȚIONAL= Se ia o pânză de in sau de cânepă și se ornează cu râuri și cu fluturi. Atenție la cânepă! Produce halucinații.

                                                  Mihai Frunză,
                                     creator de rețete cu penicilină

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu